Städdagen!

Jo, nu är det verkligen dags nu måste jag verkligen städa men först måste jag gå och köpa lite godis så jag inte har skit tråkigt för det tar tid att städa mitt rum nu när det ser ut som det gör. Mamma å pappa kommer hem imorgon kväll så man får njuta vad den tiden man har kvar att vara ensam hemma utan att behöva berätta en hel historia för att få gå ut, menmen fyller 18 om ett halvår så :)

Skitviken

Ja, dom två senaste dagarna har jag tillbringat hos Sheren i Sandviken, kanske inte den roligaste platsen på jorden men trevligt vare. Pratat en massa skit och pratat massa trevligt. Kikat på film, gått ut med hunden å lekt med hunden å massa. Skönt att komma hem å få sova i sin egen säng så man har utrymme å drömma å röra sig. jag har myggbet stora som kapsyler och rivmärken. jaja man överlever vill man ha kul så får man stå ut. :D <3 pusspuss

Thinking of you <3

Jag tycker så himla synd om dig gumman du har gått igenom så mycket nu och sen blir du så här sjuk och mår inte alls bra jag tänker på dig varje dag hoppas på att det blir bättre med dig. Jag har känt dig i 12år och jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Idag har jag varit på 20års kalas i stigslund då min systers pojkvän och hans bror fyllde 20. Det var riktigt trevligt med god mat och trevligt umgänge, dom har väldigt trevlig släkt. Sen när vi kom hem åkte jag till sötaste Sheren och Chaco i Sandviken tycker synd om chaco som har körsbärsögon men operation den 7e så blir han bättre. Det var länge sen sist vi sågs även om det bara var några timmar så var det underbart att prata av sig lite. Hon är en av mina allra bästa vänner. Saknar lite att vi inte träffas så ofta. <3

Hemma nu och blir väl nån film eller ett av sitt av gg eller sn :)

Sommar..

Jo det var ju inte direkt en rolig sommar. men jag har börjat fått upp kontakten med E igen och jag vill träffa mina vänner oftare jag vill göra vad som helst för att bli den personen jag en gång var. innan all kaos.

A Cookie and a smile :D


Sur tjej!!!!

Otroligt sur nu fick veta att Winnerbäck skulle spela i Gävle blev jätteglad över att jag Äntligen skulle få se han live. Var nästan så glad att jag började gråta, men sen såg jag att det är den dagen jag åker till Taizé i Frankrike. Jag ser framemot att åka dit men jag blev ju lite besviken över att jag inte får se Winnerbäck vilket jag väntat på i halva mitt liv. Jag tänkte han ska ju till stockholm på gröna lund, tror du inte att det är på en måndag och en tisdag då??????

Jag kunde acceptera att jag inte fick gå på reagge festivalen i furuvik för det var ju första året den skulle vara i furuvik så det kunde jag inte förvänta mig att jag skulle kunna gå på den men både den och Winnerbäck nu får livet fan ge sig snart. Vad ska jag göra med mitt liv om jag inte kan gå på konserter med artister och band jag älskar.

The days that i'm greatful over!

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket, vågade inte ringa till A och sluta på Jobbet. Så Nervig som jag är när jag ska göra någonting jag aldrig gjort förut. Tillslut så gjorde jag det per sms, konstig som jag är och jag har inte fått någe svar än och han har inte ringt så jag är nöjd med mitt liv och har skoj tills allvaret kommer. Hjälpte mamma lite med middagen och idag blev det efterrätt cream brule mums,mums fast den var lite som panacotta. Efter middagen blev det ner på stan och träffa sötaste Tova på fika först gick vi till waynes och satt där tills dom stängde sen gick vi till cofféhouse by george och satt där tills dom stängde och Tova skulle ta bussen hem. Vi hade himla trevligt, satt och pratade en massa om allt möjligt. Jag bara älskar såna stunder som såna jag uppskattar dom verkligen.// Ha det najs ;)

Utkast: Jul. 07, 2012

Dagen har väl inte varit så händelsefull.
Vaknade runt tolv och så kikade jag lite på tv sen blev det lunch och sen gick mamma,pappa och jag ut på en promenad trevlans. När vi kom hem startade vi grillen så blev det grillad lax, kokt potatis och romsås huuuuuuur gott som helst! :D Skulle seriöst kunna äta det varje dag. Men det går ju inte hehe. Sen blev det en springtur och förbi godisaffärn och handla godis men jag har bara ätit 2 godisar vet inte varför jag köper godis längre för jag äter nästan inget av det jag köpt höhö. ..Nu ska jag kolla på ett avsnitt av supernatural innan jag går och lägger mig skulle gärna vilja ta en springtur på morgonen mist en gång i veckan.

7 månader

Ja, nu har det gått sju månader sedan jag såg dig för sista gången. Saknar dig oerhört mycket,men börjar vänja mig vid tanken att du inte finns ibland oss längre. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och i mina tankar. Älskar dig <3
 
Dagen var varit ganska okej. Ringde någon tant och väckte mig och jag vet inte vem det är eller hur hon fick tag på mitt nummer men aja ta sakerna som det kommer även om jag blir lite stressad av sånna saker att inte få veta varför folk ringer till mig. Sedan somnade jag såklart om och vaknade igen vid tjugo över tolv. käka lunch och sedan så cyklade jag till stugan och var där lite med M & P sen åkte vi iväg till Plantagen och köpte jordgubbsnät och frön sen var det något mer men det kommer jag inte ihäg men vad gör det. sedan va vi och glassade på Donken gottgott. tillbaka till stugan så cyklade jag hem och kikade lite på supernatural har kommit i genom hela S1 och halva S2. //
ha det gott :)

Lista

The naked truth with this list!
 
 

(x) snott den här listan 
(x) rökt en cigarett 
( ) varit full 
(x) varit kär 
(x) haft blondt hår 
( ) är brunett 
(x) älskar eller saknar någon 
(x) somnat i skolan 
(x) tittat på en solnedgång 
(x) sovit under stjärnorna 
(x) blivit kittlad 
(x) Nördat framför datan en natt 
(x) gjort bort mej på en scen 
( ) blivit avstängd från skolan 
(x) hatat mitt utseende 
(x) gråtit mig själv till sömns 
(x) sjungit karaoke 
(x) fångat en snöflinga på tungan 
(x) dansat i regn 
( ) varit otrogen 
(x) har bilddagboken 
(x) msn 
(?) fantiserat om en kompis 
(x) rymt hemifrån 
(x) vart vaken en hel natt 
(x) kört bil 
(x) kört moppe 
(x) slagits 
(x) blivit mulad i snöbollskrig 
(x) mulat någon i ett snöbollskrig 
(x) varit i knytnävsslagsmål 
( ) blivit arresterad 
(x) Slagit någon i ansiktet 
(x) blivit knäad i huvet 
(x) sprungit in i ett träd 
(x) sprungit in en lyktstolpe 
(x) tänt eld på ngt 
(x) hamnat på sjukhus/akuten 
( )dödat ngn 
(x)varit nära på å dö 
(X)druckit redbull 
( )haft sex 

Today was a shit day really!!!!!!!!

 
 
 
Ja dagen började väl bra, vaknade runt tolv käka frukost och så kollade på några avsnitt av supernatrual sen fixa man sig hängde tvätten, lunch lite till supernatrual.
Funderade på lite varför E. inte svarat på smset jag skickade igår när hon nu så gärna ville veta varför vi blev osams. Menmen man kan ju inte kontrollera världen så vad ska man göra vad gör det om hundra år, men det gör mig någonting i år för jag vill inte slicka mina sår till och med mindre så vill jag riva upp dom dom här sju månaderna har jag varit så eländigt för mig.
Jag har inte vetat vad jag ska göra.
 
 
 
Tog ett jobb som gör mig galen, man vet inte hur man ska bära sig åt.
Det finns val, så finns det dåliga val.
Den gången jag bara gör val den dagen skulle kunna vara den dagen jag skulle bli lycklig igen.
Jag har varit olycklig i så många år nu.
Jag har försökt att bli glad igen men jag har kämpat med det i 10 år nu och jag blir inte något gladare vissa dagar blir det fruktansvärt dåligt jag mår inte alls bra det bara dödar mig så långsamt inombords det är hemskt jag vet inte vad jag ska ta mig till men när jag hör från jobbet igen det är också den gången jag slutar där man kan inte lita på det.
Aldrig någonsin.
 
 
Jo idag skulle mamma och jag på en cykeltur/turftur men jag kom inte så långt innan däcket exploderade.
Gissa om jag blev rädd visste först inte vad det kom ifrån men sen såg jag ju däcket så det var bara att gå hem. Kom till station sen ville inte däcket leva någe mera. Menmen det var väl meningaen att det skulle hända inget roligt skulle hända idag.
Värsta sommarlovet.

This kills me on the inside it's make me crazy

När jag vaknade idag blev jag fullt frustrerad för jag hade ett sms där det stog :Varför blev vi osams?
Jag blev helt galen av att börja dagen men detta.
Jag visste inte säkert vem det var så jag frågade vem det var och det var som jag trodde E.
Jag blev oerhöt frustrerad och började tänka på varför?
Fast jag visste det redan när jag fick det första sms:et det vara bara det att efter 7 månader av tystnad blir det lite weird att vakna med ett sånt sms.
Att förklara för E varför vi blev osams och all den skiten,
att man ska repa upp alla sår man hade då.
Att man ska få tillbaka alla sår igen och måste gå igenom Tims död igen.
Hela den grejen tycker jag känns jobbig. 
Till slut så fick jag mod och skickade ett sms för några minuter sedan med innehållet:
 
"Du har inte sagt ett ord på sju månader, du har inte fått tanken att försöka förstå varför vi blev osams.
Du kanske behöver fundera över saker som hänt och händer i ditt liv innan vi kan ens träffas och försöka bli sams, för det kommer inte bli det lättaste det måste du vara medveten om. 
Om det är det du vill. 
Men det som var dom största delarna för min del tror jag att det mest var att jag fick ge så mycket för att se dig när du inte gav någonting alls för att se mig. 
Det gick för långt för att jag skulle klara av det.
Sedan så var det med tågtekniker och den skiten att du skulle flytta till Västerås.
Att egentligen ingen av oss visste vad vi ville göra med livet.
Men sedan har du din del och den kan inte jag påverka."
 

Mer om idag, jag är rädd för att A från jobbet på pizzerian inte ska ringa så jag inte ska jobba i helgen eller någonting mer alls.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till skulle kunna klättra på väggarna.
Även om jag hatar mitt jobb så behöver jag pengarna och jag har min lilla plan om att jag bara ska jobba Augusti ut och sedan på fredagen säga att jobbet inte fungerar tillsammans med mitt liv.
Det bara är den nakna sanningen.
Jag ska börja om mitt liv 1 år bortkastat på ingenting på att sörja min kompis död att göra någonting jag hatar nä, då slutar jag och är lycklig istället utan massa tankar om vad A ska säga eller tycka.
Det är det jobbigaste med detta jobb, att det inte är någon skillnad mellan chefen (jag tror att det är A) pizzabagarna och mig.
Det känns för mig inte rätt och det känns också mycket fel att jag får pengarna kontant.
Det är nästan det hemskaste med hela jobbet. 
//
Aja, vi hörs ha en härlig natt sov sött och drömsött gullhönor.