uppe med katten

ja du idag fick jag gå upp tidigt men det gör mig inget när det kommer bli värdena bästa dag i mitt liv. ska till rörberg idag och det ska bli så jäkla kul. hoppas på att jag kan ta någon bild. :D men nu ska jag dra mig mot skolan och bussen till rörberg!! <3


oro

jag har mycket saker att göra den här månaden men funderar inte hur jag ska hinna utan att jag oroar mig för mycket oroar mig över nya saker över pengar över tåg/buss resor allt oroar jag mig för och det börjar bli skapligt irriterande...

23 oktober- tisdag what to do

min morgon börjar bra jag vakna vid halv åtta och så blev det frukost och vakna med the voice och så himla kul program haha vill nästan inte gå upp och klä på mig haha katterna är irriterande till tusen ;) så borde dra mig upp nu och fixa mig inför skoldagen


dagen blev inte direkt bättre

jo dagen fortsatte att suga köttbullar som inte smakade köttbullar... lektioner jag jag inte förstod vad vi gjorde och saker som borde har gjorts ibtr har blivit gjorda. ska nu gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre ;)


jobbig morgon

jo jobbig morgon började med att jag inte hitta cykelnyckeln så att jag kom för sent och sen var det skola så skulle kommunal informera kulkul sen så blev det fucking brandlarm och det lät som jag vet inte vad ett helvettesbrandlarm inget roligt ljud kan jag då iaf säga. hade redan ont i huvudet så nu har jag skitont i huvet roligmåndagroligmåndag... aja lunch om ett tag ;)

rambo försökte iaf börja min dag bra

tidig lördag

fick gå upp vid 8 idag av anledningen att vi har konfirmander idag och imorgon vi har delat på dom för att dom är så många så ca hälften idag och andra hälften imorgon men det blir säkert kul. trött tjej som börjar bli sjuk.... inte det roligaste och gårdagen ville jag inte ha överhuvudtaget för det var en så jobbig dag att man bara vill dö... men nu är idag och det kommer bli grymt ;) ♡


Torsdag Chilldag

Torsdag är som ni redan vet min favoritdag och anledningen till det 'är att jag har två lektioner en 08.30-09.40 och sen 12.35-14.10 Chilldag i skolan med andra ord hinner att kika en bit av tatuh. Men det blir inte fallet idag för idag tror jag att jag ska läsa lite i min bok. Sen efter skolan är det og som gäller och idag ska vi baka fairtrade scones och prata och stoja som vanligt hehe. Finns en anledning till varför jag älskar att vara där det är som ett andra hem. Det är kärlek till mig att jag kan gå till på en torsdag och vakna med lovsånger på hjärnan på fredagen. :)

Skitdag

Ja det är en förjävligt skitdag idag stannade hemma från skolan idag för jag hade en sån förjävlig huvudvärk som typ höll på och döda mig, jag har fortfarande ont i huvudet och det är inte kul så mamma ska boka en tid på sjukhuset för det så det blir väll skoj... eller inte.
Idag sak jag gå och träna iaf och jag måste börja träna nacken för annars kommer jag inte ha någon nacke om några år då kommer den ha fallit av och förmultat eller vad det heter ja jag håller med mina bekanta när de säger att det låter äckligt när jag knäcker nacken och ja det låter för jävligt äckligt men i det läget jag är i nu kan jag inte gör någonting åt det.
Jag mår dåligt av det jag börjar tänka på att skaffa en pt så jag kan börja träna och kanske gymma det kanske är kul om jag verkligen förstår hur man gör och inte gör klart allt på en halvtimme?
Jag vill träna nästan varje dag i veckan men vad ska jag träna med det är den stora frågan och jag kan innte svaret på den och det är jätte jobbigt tycker jag. vet inte vad jag ska ta mig till. dksjgklsdjölgksdökpäse going crazy!!!! aaaah please someone help me i'm begging you.

I want it I want it so so bad.

Jag vill ha don't panic den som ger mig den är en ängel som sänts ner ifrån himmelen. Jag har hört en låt från skivan och den är så j*vla bra löööv it.
Sitter i skolan och väntar på lunch som är klockan 12. Ska bli så gott med blodpudding och lingonsylt.
Mumma

några saker jag vill ha i födelsedagspresent eller julklapp är
Alla All Time LOW'S CD-SKIVOR
En atl konsert
En resa till alanya eller usa
Pengar
Longboard
Tatuering

Varför fick jag inte bo i USA?
men om jag skulle göra det så skulle jag vilja bo någon annanstans så ja... men när jag har tagit studenten så ska jag bo i usa i ett halvår det ar jag bestämt.

mot skolan

ja nu blir det att cykla till skolan och ja. efter det så blir det att gå till frissan. efter det så får man mat sen får man hoppas på att det inte regnar så man kan göra något sen städning och greys tror jag dagen blir! :)


don't panic

jagvilljagvilljagvilljagvilljagvill hadenhasenhadenhadenhaden synd att man inte bor i usa all time lows nya skiva släpptea idag och jag får inte lyssna på den vill nästan dö...

facebook

ja, nu har det gått för långt med facebook kan inte vara inne i 10min utan att jag antingen blir arg, ledsen, irriterad eller förbannad på sidor och rasistiska saker. och ja jag håller inte kontakten med mina vänner på samma sätt men dom som verkligen vill vara min vän är det utan facebook. skoldagen var ganska nice så mycket som jag jobbade på människors miljöer idag har jag nog aldrig gjort. imorgon blir det frissan kommer nog upp en bild imorgon om hur det blev. slipper skumma konversationer med leo. fast jag tycker om dom väldigt mycket. aja god natt boys and girls :)


god natt

förlåt för jag inte har skrivit något idag. jag har inte gjort så mycket kanske därför har bara varit hemma och slöat så i morgon gäller det. slutar 15.5o lagom segt. meb efter skolan blir det nog att gå ut och springa och boka klipptid mitt hår är ju så blääää att jag inte vill se det. men nu blir det nattinatti! :)

vackert rum inte sant? städning på g nu så ser finare ut imorgon kväll! :D

i wanna live this way forever but a year older

jag vill leva mitt liv precis så här fast som 18åring. jag har underbara vänner och skolan rullar på och allt är soft likson gilla läget eller dö. imorgon blir bilen rullande mot solna och fotboll på råsunda. jag vill bara träffa m nån jävla gång står inte ut längre tror jag.. hehe. rambo vill sova med mig nu så vi går väl och lägger oss och drömmer fetaste drömmen om hela min värld :) love you peace out <3

maat

jag älskar mat att äta är det bästa jag vet idag blir det rostade rotsaker och kyckling mumsfilibaba laga mat är också roligt. idag har jag faktiskt kollat på en period av p18 hockey ggik och avesta ganska kul fast det lukta apa därinne så det var inte så kul så skulle det snart bli mat så gick hem efter första och en liten bit av andra. nu är det snart mat ;) sen blir det att städa ska bli skönt ska försöka hålla efter tills jag byter rum :D

skolfoto bilden


slapp söndag

ja, idag är det en slappdag på tvn rullar sytycd så jäkla grymt snart blir det lunch och sen blir der nog en promenix i det fina höstvädret :)

morsning friday

godmorgon fredag, en sak som jag blir himla irriterad är dom här nej till moske i sverige och nej till böneutrop i sverige sidorna på facebook. ska ni inte skapa grupper nej till kyrkor och kyrkklockor så också. blir så himla irriterad på sånt tjafs. alla har rätt till sin religion även vilken den är och alla har rätt att tillbe sin gud. vi är ett land med valmöjligheter och som respekterar varandra för dom vi är men snälla vad är det för promblem med att ha en mose i staden? vi har en i min stad och det är ingenting msn tänker mer på än aha där var en kyrka. låt alla ha en religion for fuck sake!


aber du weißt den weg für mich

Jag mår så jävla dåligt att jag vill gå hem, men jag vill också vara med till BIG ikväll så jag vill egentligen vara kvar men jag mår så dåligt, vill gå hem och sova. Har inte fått sova ett skit i natt och hungrig är jag också så är det äckelpizza idag i skolan, tycker inte alls om den. Så finns det inget annat alternativ och fil vill jag inte ha för det blir jag inte mätt på. 
Aber du weißt den weg für mich- men du vet vägen för mig 
Så är det gud du vet min väg du har en klar väg som jag ska vandra, ja jag tror på gud om ni inte redan har förstått det. jag är kristen jag går i kyrkan regelbundet jag är ledare för konfirmander och jag tycker att dt är riktigt kul. DEt är det bästa som har hänt mitt liv att jag fick chansen att börja känna dig gud och alla mina vänner inom kyrkans värld är så värdefulla det någonsin kan bli. Det jag har fått genom kyrkan kan ingen någonsin ta ifrån mig jag älskar allt som har med kyrkan att göra även om jag inte går i kyrkan varje söndag så tror jag på gud man tror på gud på olika sätt man behöver inte tro på allt inom den kristna tron att tro på allt som står i biblen och inte frågasätta någonting är inte en del av det. Det har ibland varit tufft för mig att vara kristen som t.ex i min förra klass så var jag den enda som hade konfirmerats och fotfarnde trodde på gud det har varit ett gymnasieprojekt med svenska kyrkan som hette OMG och då kom det 3 personer från detta projekt till våran klass och våran fotolärare hade sagt fel tid till dom och då kommer hela klassen och typ skriker NEJ INTE KYRKAN inte särskilt kul va? Nej jag tyckte att det var riktigt hemskt att någon kan säga så får mig att må dåligt kyrkan är mer än bara att läsa bibeln man får vänner som förstår vad man går igenom de flesta fall. Om någon närstående dör är alla en stöttande vän till en som i vintras när min käre vän Tim dog då fick jag ett sånt oerhört stort stöd av mina vänner i kyrkan vi som brukar hänga på torsdagar. 
Det är sån oerhört skön stämmning!
Men nu ska jag sluta babbla om kyrkan hoppas ni orkar läsa, skulle uppskatta det. 

 
Du är en  vän högt upp i den blå
En vän som kan älska som ingen annan 
jag älskar dig för nu och för alltid
Det är en sak som aldrig kommer förändras 
Saknaden av dig och mina minnen kommer aldrig försvinna
Du är min ängel som vaktar över oss.
 

Jag blir sååå arrrg!!!

Idag vaknade jag och det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla facebook. 
Det som jag såg då var så jävla fittigt, min kompis har en hund och på morgon promenaden kom en gammal kärring och frågar henne " vafan har du gjort med ögonen skäms du inte att gå omkring med honom?"
Vafan finns det för människor den valpen är söt och min kompis  allt, klart fan man blir förbannad!?
Det finns inget själ alls att man ska skämmas för den hunden.
Jag älskar Chaco den sötaste hunden jag känner även om han har cherry eye men en främmande människa vet inte vad den hunden har gått igenom eller vad min kompis har gått igenom för den hunden. 
 
foto: sheren
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer men ska väl hem efter skolan och ska väl försöka städa och sedan blir den väl en promenad eller en springtur vi får se.. måste ju få någonting gjort ibland. 

trött..

jag hade prexis skrivit klart der gär inlägget jag tänker skriva nu så kommer internet och säger att jag inte är inloggad typiskt jobbigt. så dagen har bestått av skola till 15.50 klipp och klistra sista lektionen, jag går ju faktiskt barn och fritid då får man leka på lektionerna hehe.. sedan var kom emelie precis när jag slutat så jag gick med henne hem se blev det stan och emelie lämna tillbaka sina jeans och jag hittade till slut efter mycket letande en jacka på vero moda där jag aldrig handlar. skitsnygg och ganska varm också. sedan blev det middag och det var spaghetti och köttfärssås gottgott i magen. så åkte jag och mamma och övningskörde det gick faktiskt ganska bra så nu har jag kikat på X faktor och käkat glass, nu är det fotboll som gäller cluj- man united :) men ska nog inte se hela har sovmorgon imorgon så den vill man ju utnyttja.

sötrambooo

tisdag- the worst day of school

heej, idag är det en lång dag. börjar med matteprov woho eller inte sen är det ledarskap och det blir skoj det är roliga lektioner men jobbigt efter som det är en lång dag.. sen efter skolan blir det stan med bästaste emsan puss och hej nu ska jag iväg till skolan så ha det gott!! :)
bilden tog jag härom dagen när jag var på promenad i bollan :)