It's alright!

jag vet jag ser drogad ut men jag gillar bilden ändå. fast den är lite suddig..

En månad...

Det är hur långt det har gått sedan allt hände, jag saknar dig som jag vet inte vad gubben.
Jag tänker på dig flera gånger om dagen det är hemskt jag vet inte hur jag ska klara av det här om jag klarar hela den här jobbiga processen eller om jag kommer sjuka till botten av livet så jag inte kan komma längre ner. Det jag känner nu är att det bara går neråt hela tiden att det bara är jobbigt att ingenting är bra att det inte är någon som vill vara med mig, ingen gillar mig.
i två veckor har jag drömt om Christoffer på dagarna har jag tänkt på honom och Jimmy men det är inte Jimmy jag vill ha det är dig jag vill ha Christoffer, jag saknar dig du var den bästa.  jag gjorde inte slut för att jag hade tappat känslorna för dig, jag hade dem kvar ska du veta dem har funnits sen den dagen jag insåg att jag älskade dig jag har tyckt om dig sen den dagen jag träffade dig för första gången och jag tycker om dig väldigt mycket än man kan nästan säga att jag älskar dig fortfarande men den delen vet jag inte längre för det var ett tag sen vi hade det så grymt bra och nu när jag har det så jobbigt vet jag inte hur jag ska göra. Jag vet att du också har det jobbigt för du kände vår älskade vän väldigt länge jag saknar både dig och honom men jag tror nästan att jag saknar dig allra mest för du är fortfarande i livet och det är bara du och jag som kan ändra det att jag saknar dig, jag var inte redo för en pojkvän då. Men det visste jag inte förlåt mig om jag sårade dig men du är en människa som betyder oerhört mycket för mig även om du inte vet om det jag har det svårt när jag är med dig på olofsgården och när vi är allihopa men du ska veta att jag tycker om dig oerhört mycket.Jag vet att du är den rätta killen för mig nu, men jag vet inte om du har tid med mig men jag vill iallafall att vi blir bättre vänner än vad vi är nu vi pratade jättemycket förr men nu pratar vi knappt. Det kanske är mitt fel men jag behövde min tid att tänka, men nu när jag har gjort det har jag insett att jag nästan förlorat dig helt och det vill jag inte göra för jag gillar dig väldigt mycket gubben. <3
Tim, min älskade vän jag saknar dig något enormt jag vet du var nyfiken och det kan jag förstå men det var farligt också så alla kan ni inte inse att det var en olyckshändelse det var inte meningen att han skulle dö inse fakta istället för att sprida rykten som inte är sanna. vi sörjer oerhört mycket min vän men vi vet en sak du har det bra på en plats som du älskar att vara på i våra hjärtan du är älskad oerhört älskad det vet du om. jag kramade dig sista dagen du levde och det var en oerhört bra kram vi visste inte vad som skulle hände vi var oerhört rädda den 6 december 2011 vi ville inte mista vår älskade vän och klasskamrat Tim Tiger Tim Thaimat minnerna lever vidare dem får oss att kämpa vidare. min älskade vän jag hoppas du har det bra där uppe där högt över molnen och kämpa vidare vi kommer snart <3  vare gång jag ser en longboard tänker jag på dig du kommer alltid finns i våra hjärtan och i våra tankar ha det så bra så länge.