Smörnäs

Idag for vi till Smööörnäääs BF1A och bääästa BF1B :D 
Vi fick bygga ett pussel göra former med ett ihopknutet rep bakomryggen,komma igenom "hål", släcka eld, kväva eld. paddla och göra en månlandare för ett ett himla kul har vi haft idag, hoppas det blir en rolig dag imorgon också även om vi ska ha lektioner å sånt.  Sedan har det väl inte hänt så mycket. snart blir det matlagning på kvällens meny står det wookade grönsaker,kyckling ocxh nudlar. Sedan blir det att gå på första dansträningen på zenzen! woho!!! :D

tråkig söndag...

Tyckte att jag var vacker så tänkte att ni ville se.. hihi 
 
Hela den här veckan har varit konstig tycker jag kom hem i månadags så då gjorde jag inte så mycket. 
Sen på tisdagen och onsdan så var jag med emsan. 
Så började skolan på torsdagen och skolan verkar galet najs. 
Den har gjort ett verkligt gott intryck på mig, vi ska få våra  datoren på månad eller tisdag så vi får se hur det bli ska bli rikitgt skönt det.
Helgen har varit väldigt tråkig har inte direkt velat åka någonstans så har bara varit hemma och kollat på film och så när mamma och papa har varit borta. 
Idag skulle jag knaske ha träffat emsan vi får se om det blir av. 
Imorgon är det skola igen och jag är relativt frisk nu :D 
// jonnii <3

skola

Kommit hem nu och börjat skolan och allt flyter på även om jag är sjuk som ett as.

Packpackpuck

Packningen till Taizé är i fullgång. har äntligen valt vilka tröjor jag ska ha och lagt byxorna som jag ska ha i tvätten. Så dom hinner torka tills på lördag.Vi kommer ha så kul även vi kommer åka suuuuper tidigt, nä men 4:00 då har man ju nästan inte hunnit att somna haha men lite får man sova :) 
ska verkligen bli kul har aldrig varit till frankrike eller åkt buss så långt så många erfarenheter och upplevelser kommer. :) 

Filmmys innan sängdags!

Ja, inte gjort så mycket idag var på stan och leta presenter till syster och mormor hittade perfekta presenten till systern min. 4 frukostskålar och mått. Passar ju bra nu när hon ska flytta till Lindköping och jag inte kommer träffa henne på flera månader.Till mormor har jag inte hittat något hon har ju så mycket saker hon är ju snart 80 bast. Då har man fyllt många gånger och firat jul många gånger så då har man så det räcker och blir över. Så blir väl nå marmelad eller blommor. men nu ska jag kika på LOL så ha det gått... // :) 

Tisdag! Dagen då det händer

Idag ska Chaco opera ögonen så jag hoppas verkligen att det blir bättre. Han har inte lidit av det men alla blir så rädd för honom när han har sett ut som han gör med rosa böldar i ögonen. Hoppas att han blir fin och bra i ögonen efter operationen. Måste gå och fixa pengar imorgon typ så det är klart innan jag åker så jag har euro. Köpa presenter till syrran och mormor också. Eftersom dom fyller år när jag är borta, och sen så får jag inte träffa min syster på ett tag men får väl åka ner till Linköping och hälsa på. Jag kommer sakna henne hon är ju trots allt min stora syster. Ska träffa E om ett tag när hon har kommit hem från stallet och ja.. :) så får vi se vad vi ska hitta på. :)

BÄÄÄR!!!

Idag var mamis och jag till sonja som visade oss vägen till blåbärna. Så plockade vi blåbär och det var riktigt kämpigt, myggorna var på mig hela tiden fick inte en lugn sekund. Har sjuuuukt mycke myggbett och hydrokortison salvan hjälper inte mycket så har jag i hårbotten också och där kan man ju inte smörja in med salva. Så ja... natten blir väl som det blir är sjuuukt jäkla trött efter dagen.

#7 days

Nu räknar jag bara dagarna tills vi åker så förväntansfull. Längtar så otroligt mycket. Hur människorna kommer vara där hur kul vi kommer ha det vad vi kommer göra och så. I stora allmänhet så hur veckan kommer att vara.
Imorgon blir det bärplockning med mamma och Sonja det ska bli roligt. har inte plockat bär i skogen på hur många år som helst och sen få göra någonting med bären en paj eller saft eller ja, vad som helst älskar sådant även om jag inte alltid vet hur man ska göra.