Undersvik!!!! here we come!

Ja! imorgon bär det av till undersvik på konfirmandläger. Ska bli grymt kul :) håller på att packa nu och det tar tid eftersom jag sitter här haha. Jag var på stan idag också köpte en svart långärmad tröja,strumpor och en spetsklänning.  
Det går inte EN dag UTAN att jag tänker på DIG, det är fruktansvärt men jag tar mig igenom det här såsmoningom. Det är svårt men jag klarar det med hjälp av mina vänner och min klass.  Det är svårt men den som inte har gått igenom att sin vän har dött har inte en aning om vad jag känner. Många i min närhet har dött och det är fruktansvärt, min farmor begick faktist självmord det var jobbigt för mig och det är det än men hon var ganska gammal ändå. Det är en helt annan sak med Tim för det var inte meningen att han skulle dö, det var en lek, ett misstag.Det var inte meningen att han skulle dö inte nu inte snart han skulle leva ett fantastikst fint och underbart liv. Men på några sekunder förändrades det och det förändrade också mitt liv.
Jag ska skriva en bok om alla klantigheter jag varit med om i mitt liv och annat jag känner för jag kankse skriver hur jag känner för vissa händelser i mitt liv. Det kanske får mig att bli starkare och acceptera händelsera har hänt av en andledning som jag inte vet än, men jag kommer underfund med det eftersom jag får leva med det. Nu ska jag fortsätta att packa och sen kanske se några till avsnitt av one tree hill älskar den serien hehe :) men nu väntar packning och sen packar jag det sista imorgon eftersom vi inte åker förs klockan två så hinner man med lite innan. ha det bra vänner!

:)

Det finns inga misslyckanden bara olika resultat.
sånt som man inte kan göra något åt är det ingen ide att fundera över och sånt som man kan göra något åt är det ingen ide att fundera över heller för det ordnar sig ändå.
när man har nåt botten kan man bara ta sig uppåt.)