Inte långt kvar...

jaa... det är inte långt kvar...  idag så var jag och mamma ute på stan en stund  jag köpta en ram,sminkborttagning och ett ritblock... sen blev det hem och så kom mina kusiner, min faster och hennes man.  det var riktigt trevligt och roligt inte träffat dem på jättelänge... sen imorgon kommer min 4åriga kompis från falun :) seeeen åker vi jag,mamma och pappa till gran canaria flyget ska gå 8.35 från arlanda =D


Jul

Ja.... det var julafton igår... det betyder att det är juldagen idag.
min morbrors sambo vart magsjuk... det var riktigt tråkigt tycker jag och det är riktigt jobbigt för henne för hon har en sjukdom som gör så hon inte kan vara still och hon kan inte prata ordentligt. Jag tycker riktigt synd om henne. så det var jättetråkigt att dem inte kunde komma men, jag vill inte heller bli magsjuk. Så vid ungefär kvart i tre kom mamma och mormor hem, för mamma hade varit och hämta mormor och sen  gick dem på kyrkogården och tände ljus och gjorde fint på morfars grav. så vid tre var det kalle Anka på tv(klassiker). Sen vart det och fixa mat med mamma :) så åt vi: jag,pappa,mamma,syrran och mormor. Det var mysigt och gott med den där jävla julmaten som inte ens är god. Sen blev det iallafall att öppna julklappar och så. mina julklappar var: 300kr från mormor, grå converse av mamma&pappa, röda vantar av mormor, Bodyshop tvål och annat grejs av syrran :) Tack för dem fina gåvorna är oerhört tacksam ska ni veta :) <3 älskar dig Syrran även om du inte vet om det. Jag skulle inte klara mig utan dig, ska du veta. Du är min syster och jag älskar dig vad som än händer, även om vi inte pratar så mycket skulle jag inte klara mig utan dig du har gett mig så mycket i livet du har hjälpt mig upp i livet. du har hjälpt mig bli den jag är idag, du har hjälpt mig bearbeta all sorg med farmor och morfar och allt du har inte alltid brytt dig så mycket som jag trott du gör, men du är ändå min enda syster och jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jo det var det här med att packa och det är förjävligt tråkigt.... menmen vill ju ha kläder på mig när jag är där nere på Gran Canaria :)
I miss you  Tim <3 i hope you had a great chritmas eve.
Christoffer i miss you like i  don't know what. i now i realised why i brek up with you. i wasen't ready for a relitionship but now i am and i'm sure. i hate the painful cold between us. <3 i wanna have it like it was before we been together you were a great friend.
aja :) kanske borde packa nu ändå. <3

Tomorrow Christmas eve!


idag är en sån dag då jag känner att jag snuddat vid botten .. en sådan dag jag helst av allt skulle vilja gråta emot din axel, sen få se ditt leende som gjorde att jag också bara log tillslut. en dag då jag behöver din glada och positiva energi.. jag saknar dig så otroligt mycket.. hoppas du har det bra, vi ses senare, då jag äntligen får se ditt leende igen! ♥

Sista dagen innan julafton!

Och klassens dödsannons idag och dina föräldras igår! Den kommer bli en fin begravning tror jag. För en sån fin pojke som du.  Båda dödsannonserna är inramade och har ljus omkring du var mer än en vän för mig en ängel. <3
Jul imorgon då! sen den 28e bär det av mot Arlanda och  Gran Canaria!
ska bli såå skönt att slippa allt och alla här hemma att bar steka i solen där nere.
Julen ska också bli kul att få julklappar och så...
Saknaden är stor och den kommer aldrig försvinna gubben vi älskar dig<3

Yeah... right?

yeah and that's what you said. not what i said.. i don't belive you you fucking bitch. i hate you you just took my dream you don't want it  you didn't  know you could do it before i said it. you are fucking fake. you are so fucking spoiled. i can't be a friend with you anymore,I can no longer be with you!
just saying!!!!

Ja, åker till Gran canaria om en vecka! naaaajs :D ska kanske börja packa idag för det blir så mycket i nu i helgen med jul och kusiner som kommer och kompisar man tydligen måste träffa :)  HEHE :D

FUCKINGFUCKINGFUUUUUUCK!!!

jag gillar inte det hära det är en jobbig tid framöver och nej jag vill inte glömma absolut inte. jag vet inte vad jag skulle göra om jag skulle glömma dig. det skulle vara fruktansvärt. jag fattar inte att det verkligen är sant men jag har nu 2 veckor efter insett att du faktiskt är död och inte kommer att komma tillbaka men du finns alltid i mitt hjärta gubben. jag är helt förstörd. jag fattar ingenting skolan går skit och jag orkar intemed en termin till med något jag inte vill göra. men jag går den här terminen som är kvar och kämpar för klassen och allra mest för dig Tim! :)
sticks and stones may break my bones, but if they do i'll kill them  O.o


idag har det inte hänt så mycket skrev prov i ungefär en timme idag ssen hem så somna jag typ direkt och sen käka jag sen ner på stan och byta skor och köpa julklappar riktigt nöjd med julklapparna även om mammas inte är klar än men det klarar jag :)
skönt att sluta skolan på torsdag :)

En vecka kvar till Julafton typ! :D

JULJULJUL!!!! Julstädning har det varit i helgen :) två julgranar har man byggt ihop och pyntat en hos mormor och en hemma! på onsdag blir det att göra julgodis! mums :)

brum

Ur: Arbetarbladet 17/12 2011

 

"Tidigare i höstas avled en före detta elev på Stigslunds skola till följd av en så kallad stryplek. Det handlade om en ren olyckshändelse, men skolan vill nu gå ut och varna för hur farliga stryplekarna är.

Kerstin Norlin, biträdande rektor med ansvar för årskurs 7–9 säger att hon inte vet om det pågår några stryplekar bland eleverna, men hävdar att några av skolans lärare anade att det försiggick i våras.

– När man söker information på nätet förstår man att det inte är alldeles ovanligt. Det är viktigt att sprida informationen om att det är förenat med stora risker för det är i de här åldersgrupperna som man experimenterar allra mest och testar gränser och mycket grupptryck kan finnas med i bilden, säger hon.

På fredagen höll varje klasslärare på Stigslunds skola information med sina elever och ett brev från skolan gick ut till alla högstadieföräldrar med en uppmaning att de skulle prata med sina barn.

Stryplekar har förekommit i Gävle även tidigare. 2004 skrev Arbetarbladet om ett fall på Lillhagsskolan i Bomhus där en elev svimmade till följd av en stryplek där man använt en halvmeterlång nyckelring i tyg och dragit åt den runt elevens hals. Efter händelsen varnade skolan alla elever och skickade information hem till föräldrarna."

 

 

 

 

 

 

Jag mår bra av att veta men ändå ville jag inte veta. ja, det är många spekulationer kring hur Tim dog men jag bryr mig inte särskilt mycket kring just HUR han dog han kommer fortfarande vara lika saknadd han kommer inte bli mindre att minnas för det. jag älskar honom han är underbar. han var den vännen alla vill ha. Men nu vet alla vad som har hänt kära Tim så då kan ni för fan sluta spektulera om vad som hände... och nej jag mår inte bra. så det kan ni också sluta fråga. ingen som mist sin vän mår bra efter mindre än två veckor. Jag tycker föräldrarna är sjukt starka som har ork och modet att berätta och prata med lärare och rektorer, och ungdommar om vad som har hänt.  Och ja, jag försöker vara stark och det är inte varje dag jag lyckas men, mina vänner är ett enormt stort stöd och ni ska veta att jag älskar er. Ni är Bäst ni betyder så oerhört mycket i dessa tiden och det är hemskt att det hände så här nära jul... men det som händer, det händer ingenting man kan göra åt.  men alla betyder brutalt mycket just nu., jag älskar er av hela mitt hjärta <3


Kämpa!!! Det är vad jag ska göra....

Orkar inte med det här men jag ska kämpa  jag ska kämpa i ett halvår till sen slipper jag hela denna skiten....
Sen blir det bara så mycket... hatar allt det här men jag ska käpa jag ska käpa för dig gubben... Jag har din styrka inom mig.. stör mig så grymt mycket på vissa i min klass ska bli skönt att sluta men ändå inte allt känns rätt men ändå så jävla fel. and i freaking bloody hate you bitch! Och sen håller jag på att bli sjuk . inte najs. Sen så är jag helt pank och sen så måste jag köpa julklappar.. FML!!!

Saknaden är stor!

Vad tänker du på? Tim är vad jag tänker på kära facebook... Jag tänker på dig varje sekund Tim och jag saknar dig ängel. Minnesstunden i skolan var väldigt vacker och jag önskar bara att du är bland oss går och Tänker och hoppas att det inte är sant det är bara en dröm jag vaknar snart och då får jag träffa dig och skratta med dig Timmen. Jag kan inte tro på det än saknar och älskar dig som jag vet inte vad vi ses på andra sidan,mina tårar rinner, saknaden är stor min vän. Jag vill inte tro det är sant, men det har hänt och jag saknar dig som Satan Tim. Du var en underbar vän. Ingenting kommer bli som förr ♥
Hej Tim!
Vi alla saknar och älskar dig!
Du har lämnat ett tomrum men du har lämnat oss med vänskap,kärlek,glädje,visdom,styrka och respekt som aldrig försvinner.Den plats som du aldrig kommer att lämna är våra hjärtan,våra tårar förvandlas till att bära din kraft och härliga energi vidare.Du var och förblir en förebild! Du är en ängel! Vi alla hissar flaggan i ditt namn.du hade ett hjärta av guld.vi glömmer dig aldrig!
/Klassen <3
Alla ni som frågar hur dog han? Kände du den där killen som dog? när dog han? och sånt ni kände honom inte okej och jag vet att ni är nyfikna men, ni kan väl iallafall visa lite respekt, det är oerhört respektlöst att fråga sånt ni kände inte Tim ens. vi som kände Tim och vi känner honom fortfarande han  finns i våra hjärtan. När nån säger något sådant blir det som en klump i våra hjärtan tårarna kommer nästan rinnandes när man får höra något sånt. Det är fruktansvärt. men vi är starka vi är alla starka tillsammans. Jag vill inte tro det är sant men det är det tyvärr för idag så satt vi och skrev en dödsanons. jag vill inte,jag orkar inte men jag ska! jag ska göra det för dig Timmen! :)
Idag har det inte hänt så mycket vi hade svenska och sen var det ideologiprov.
När jag kom hem så bakade jag muffins otroligt goda faktiskt. Sen blev det av till gymmet och gymma lite kul är det ja jag vet och ni får gärna skratta åt mig men ja jag tycker att det är jävligt kul att gymma att träna överhuvud taget.  sen blev det hem och käka då :) är en aning trött men det har jag rätt att vara har sovit skit dåligt i över en vecka och sen tränat jag vill sova men när det är dags för det så kan jag inte för då kommer tankarna på Tim.. jag vill tänka på dig gubben men jag vill också kunna sova. Du betyder så oerhört mycket för mig gubben <3
Hejdå!

Välkommen till min nya blogg!